Menu

Weekendje weg aan zee

Weekendje weg aan zee? De kust van Nederland is een prachtige bestemming met volop mogelijkheden voor een dagje weg, maar veel leuker is het natuurlijk om een weekend of zelfs langer op vakantie te gaan naar zee.

Bij BungalowExperts profiteer je van de beste aanbiedingen en last minutes voor bungalows aan het strand en de kust

Weekendje weg aan zee

De kust is in alle jaargetijden één van de populairste bestemmingen voor een (korte) vakantie. Je vindt diverse mooie bungalows, vakantiehuisjes en vakantieparken aan de kust van Nederland. Niet zo gek, want het is altijd genieten aan zee, bij mooi weer kan je heerlijk zonnebaden en in de winter en herfst lekker uitwaaien langs het strand.

Zon, zee en strand dichtbij! Nederland biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke strandvakantie op een bungalowpark aan zee. Voor mooie stranden en een relaxed strandleven hoef je helemaal niet ver weg. Nederland heeft een 250 kilometer lange, unieke kustlijn met schone en veilige stranden omgeven door fraaie duingebieden met bijzondere flora en fauna. Elk strand heeft zijn eigen karakter en charme.

Op BungalowExperts.nl vind je vele vakantieparken aan de Nederlandse kust waar je gegarandeerd geniet van een heerlijk weekendje, midweek of week weg. Maak je keuze uit één van de bungalowparken aan de kust of vlakbij het strand en ga lekker genieten! Wist je dat wij ook leuke weekendje weg aanbiedingen hebben? Voor het gemak hebben wij enkele bestemmingen uitgelicht zodat je snel een park vindt dat bij je past.

Wil je graag uitwaaien op het strand in de meivakantie? Bekijk wat wij te bieden hebben voor de meivakantie in Nederland!

Bungalow Zeeuwse kust

Met een bungalow aan de Zeeuwse kust kun je genieten van Zeeland op haar best. Zeeland heeft schitterende stranden, de beroemde deltawerken en historische steden en dorpjes. Een bungalowvakantie aan de Zeeuwse kust is een feest voor de hele familie.

Populaire badplaatsen aan de Zeeuwse kust zijn Cadzand, Oostkapelle, Dishoek, Domburg, Vlissingen, Renesse, Ouddorp en Westkapelle. Cadzand is de zuidelijkste badplaats van Nederland. Het bezit een 11 kilometer lang zandstrand omgeven door duinen.

Bekijk onze aanbiedingen en last minutes voor een bungalowpark aan de kust in Zeeland. Er zit altijd een geschikte bungalow voor jou bij!

Weekendje weg aan zee - Zeeuwse kust

Vakantiepark Noord-Hollandse kust

Voor een vakantiepark aan de kust biedt Noord-Holland veel mogelijkheden. Zandvoort staat bekend om het prachtig mooie strand en het bekende Circuitpark Zandvoort. De badplaats bruist met gezellige en culturele activiteiten en is favoriet bij zonaanbidders en families. In de zomer kunnen de toegangswegen erg druk zijn. Wanneer je een vakantiepark aan de kust boekt dichtbij Zandvoort kun je lekker met de fiets naar het strand.

Callantsoog is een echte badplaats voor de familie. Er is een mooi schoon strand en het centrum is gemoedelijk. Het prachtige strand en het vele natuurschoon nodigen uit tot wandeltochten en heerlijke rustige vakanties in een mooi vakantiepark aan de kust.

Sommigen geven de voorkeur aan Bergen aan Zee vanwege het strand, anderen willen genieten van de natuurlijke omgeving en weer anderen komen voor de artistieke sfeer. Bergen aan Zee is het hele jaar rond een prachtige plek aan de kust voor een heerlijk verblijf op een vakantiepark.

weekendje weg aan zee

Bungalowpark Zuid-Hollandse kust

Bij de bungalowparken aan de kust in Zuid-Holland vind je alles voor een complete bungalowvakantie vlakbij of aan zee. Je kunt vanuit je bungalow op het vakantiepark de verschillende badplaatsen aan het strand bezoeken.

Noordwijk is met haar mooie strand en leuke strandpaviljoens, het unieke en ruime winkelaanbod en de prachtige boulevard, de ideale bestemming om heerlijk te ontspannen aan de Noordzeekust. Op loopafstand van het strand ligt vakantiepark Parc du Soleil. De bungalows en chalets liggen direct bij de duinen. Zo geniet je optimaal van een bungalowvakantie aan de kust in Zuid-Holland.

Kijkduin is het verborgen pareltje voor een heerlijke vakantie aan het strand. Een mooi, rustig duingebied met kilometers lang strand en schelpenfietspaadjes door de duinen.

Scheveningen is zonder twijfel een van de de populairste badplaatsen van Nederland. Naast het strand biedt Scheveningen vele vormen van amusement, zoals theater, het casino, musea, een winkelpromenade, surfscholen, sportevenementen en talloze restaurants, strandpaviljoens en strandfeesten. Scheveningen staat vol met hotels en bungalowparken. Scheveningen is een ideale plek om een weekendje heen te gaan.

Dichtbij de kust en het strand heb je in Zuid-Holland een ruime keuze aan vakantieparken en bungalows. Een vakantie aan het strand kan je ook goed combineren met een bezoek aan een stad zoals Den Haag, Leiden of Rotterdam.

Bekijk alle aanbiedingen en last minutes voor bungalows aan zee