Menu

Weekendje Texel

Ben je toe aan een weekendje weg? Soms moet je er eventjes uit en even weg van het dagelijks leven. Een goede optie hiervoor is Texel. Een eiland waar veel te doen is, maar waar je ook heerlijk kunt relaxen en ontspannen. 

Zin in een leuk weekendje Texel?

We geven je groot gelijk! Texel biedt een heerlijk weekendje weg aan zee waar je heerlijk tot rust kunt komen met je partner, familie of vrienden.

Texel heeft ontzettend veel te bieden. Het grootste Waddeneiland van Nederland heeft prachtige natuur. Daarnaast is er van alles te doen. Bekijk bijvoorbeeld de bekende vuurtoren van Texel, het Marinemuseum of Ecomare voor zeehonden. Het is dan ook een geweldige vakantie voor het hele gezin. Ook zijn er voldoende terrassen, restaurants en strandpaviljoens om lekker te ontspannen met een kopje koffie of een lekkere lunch. Kortom, voor een weekendje weg met kinderen ga je naar Texel!

De reis naar Texel is al alsof je op vakantie gaat naar het buitenland. Via de boot ga je ontspannen naar het eiland. Hierna rij je door de duinen en mooie natuur. Een kort weekendje Texel begint hier al. Op het Waddeneiland vind je maar 7 dorpen. Gelukkig kan je in alle dorpen goed terecht voor gezellige restaurants en leuke winkels. Wanneer je lekker wilt wandelen of fietsen, kan je op Texel goed terecht. Er zijn ontzettend veel leuke fiets- en wandelroutes. Er is veel ruimte en rust te vinden waardoor je heerlijk bij kunt komen. 

Heb je een trouwe viervoeter die graag meegaat op vakantie? Een weekendje weg met hond naar Texel is vaak ontzettend leuk. Lekker samen wandelen over het strand en spelen in de zee.

Weekendje weg aanbieding

Wil je graag een weekendje weg voor een scherpe prijs? Bij Bungalowexperts vind je leuke weekendje weg aanbiedingen. Kijk bij onze aanbiedingen voor een goedkoop weekendje Texel.

weekendje texel