Menu

Weekend weg met hemelvaart

Wil je een weekendje weg, dan is het Hemelvaartsweekend hiervoor uitstekend geschikt. Een lekker lang weekend dat al op donderdag begint en waarvoor veel vakantieparken speciale arrangementen hebben gemaakt. Bovendien is het weer met Hemelvaart vaak al superlekker en is het dan ook een ideale periode voor een lekker weekendje weg in eigen land.

In 2020 begint het Hemelvaartsweekend op donderdag 21 mei. Bekijk hier direct onze tips voor dit weekend.

Last-minute Hemelvaart

Je kijkt naar het weer en ziet dat de voorspellingen goed zijn. Wat is er leuker om dan last-minute te beslissen om er een paar dagen op uit te trekken. Gezellig met z'n tweeën, met het hele gezin of misschien zelfs met de hele familie. Ook weekendjes weg met vrienden worden vaak gepland in het weekend van Hemelvaart. Juist zo'n onverwachte, spontane vakantie is superleuk en gezellig. BungalowExperts helpt je natuurlijk graag met een overzicht van vakantieparken in Nederland waar de deuren wijd open staan voor jullie tijdens Hemelvaart. Of het nu al langer gepland is of echt last-minute, check ons aanbod voor de beste deals met all-in prijzen.

Weekendje weg aanbieding

Naar welk vakantiepark gaan we?

Er zijn ontzettend veel leuke vakantieparken in Nederland en de logische vraag is dan ook: Naar welk vakantiepark gaan we? Kies jij voor een vakantiepark aan zee of ga je liever naar een noordelijke provincie als Groningen of Friesland? Ook in het mooie Limburg liggen prachtige vakantieparken, kortom, er is altijd voor elk wat wils. Op BungalowExperts vind je bijvoorbeeld parken uit het aanbod van Droomparken, Roompot, Oostappen en Hoogenboom Vakantieparken. Maar ook juist de wat kleinere parken die geen onderdeel zijn van een keten vind je in ons aanbod en zijn erg leuke bestemmingen.

De vraag Naar welk vakantiepark gaan we met Hemelvaart is niet moeilijk te beantwoorden dankzij de handige tips van BungalowExperts.

Ja, wij gaan een weekend weg met Hemelvaart

Bekijk hieronder enkele suggesties of ga direct naar het complete overzicht met onze tips voor een weekend weg met Hemelvaart.

Weekend weg met Hemelvaart

Bekijk Vrijrijck Waterpark Terkaple in Friesland

Bekijk Droompark Bad Hoophuizen