Menu

Vuurwerkvrij park

Ben je op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiepark tijdens Oud en Nieuw? Zonder overlast van vuurwerk het nieuwe jaar vieren? De laatste jaren is er steeds meer vraag gekomen naar vuurwerkvrije parken waar je bijvoorbeeld met huisdieren of kleine kinderen rustig de jaarwisseling kunt vieren zonder de schrik van knallend vuurwerk.

Bekijk hier alle vuurwerkvrije parken bij BungalowExperts

Vuurwerkvrij park

Rustig de jaarwisseling vieren is voor veel mensen heel belangrijk. Heb je bijvoorbeeld een huisdier dat heel bang is voor vuurwerk? Dan is een vuurwerkvrij vakantiepark een uitkomst. Maar ook voor gezinnen met kleine kinderen kan een vakantiepark waar vuurwerk verboden is de ideale vakantiebestemming voor Oud en Nieuw vormen.

Gelukkig zijn er diverse vakantieparken in Nederland die rekening houden met de angst van mensen en/of dieren voor knallend vuurwerk. Op deze parken vier je gezellig met je gezin, vrienden of familie de jaarwisseling zonder vuurwerk af te steken of overlast te ervaren van het vuurwerk van anderen. Een vuurwerkvrij park brengt rust en stilte rondom Oud en Nieuw.

Ga je op Vakantie met hond en heb je graag voor je viervoeter een vuurwerkvrij park? Bekijk al onze vakantieparken met hond.

Onze tip: vier niet alleen Oud & Nieuw op een Vuurwerkvrij park, maar boek je vakantie ook voor de Kerstdagen en geniet van de kerstsfeer en gezelligheid op de vakantieparken.

vuurwerkvrij park

Vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland

Enkele voorbeelden van vuurwerkvrije parken in diverse provincies van Nederland: