Menu

Vuurwerkvrij park

Bent u op zoek naar een vuurwerkvrij park tijdens Oud & Nieuw?  Zonder last van vuurwerk kunt u het nieuwe jaar vieren. De laatste jaren is er steeds meer vraag gekomen naar vuurwerkvrije parken waar u bijvoorbeeld met huisdieren of kleine kinderen rustig de jaarwisseling kunt vieren zonder de schrik van knallend vuurwerk.

Bekijk hier alle vuurwerkvrije parken bij Bungalowexperts

Vuurwerkvrij park

Rustig de jaarwisseling vieren is voor veel mensen heel belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld een huisdier dat heel bang is voor vuurwerk? Dan is een vuurwerkvrij vakantiepark een uitkomst. Maar ook voor gezinnen met kleine kinderen kan een vakantiepark waar vuurwerk verboden is de ideale vakantiebestemming voor Oud en Nieuw vormen.

Gelukkig zijn er diverse vakantieparken in Nederland die rekening houden met de angst voor knallend vuurwerk. Op deze parken viert u gezellig met uw gezin, vrienden of familie de jaarwisseling zonder vuurwerk af te steken of last te hebben van het vuurwerk van anderen.

Gaat u op Vakantie met hond en heeft u graag voor uw viervoeter een vuurwerkvrij park? Bekijk al onze vakantieparken met hond.

 

Onze tip: vier niet alleen Oud & Nieuw op een Vuurwerkvrij park, maar boek uw vakantie ook voor de Kerstdagen en geniet van de kerstsfeer en gezelligheid op de vakantieparken.

 

vuurwerkvrij park

Vuurwerkvrije parken in Nederland

Enkele voorbeelden van vuurwerkvrije parken in diverse provincies van Nederland: