Menu

Boek nu: vakantiepark met visvijver

Gooi die hengel maar uit! En kom helemaal tot rust aan de waterkant op jouw vakantiepark met visvijver. Want wat is er fijner dan uren vertoeven aan het water. De dobber ligt rustig te kabbelen en op het water zwemmen een aantal meerkoeten en eenden die hun verendek op orde brengen. En wat hoor je daar? Het geknisper van een eekhoorn in de struiken achter je. Nu actie, want de dobber komt in de beweging. Wat heb je vandaag aan de haak geslagen?

Boek nu jouw vakantiepark met visvijver

Het ideale vakantiepark met visvijver in eigen land

Rust en een met de natuur! Dat is hét vakantiegevoel op jouw vakantiepark met visvijver van Bungalowexperts. Hier heb je echt alle rust en ruimte om er eens goed voor te gaan zitten. Geniet!

Ben jij of is jouw partner ook zo’n vis-fanaat? Zoek dan niet verder naar de ideale vakantiebestemming, want Bungalowexperts heeft de mooiste parken met visvijver alvast geselecteerd. Schroom dus niet langer om een beslissing te maken en boek een van de vakantieparken met visvijver direct online.

Vis-checklist: alles bij de hand voor de (startende) visser op vakantie

Wie relaxed wil vissen heeft een fijne visuitrusting nodig. Daarom hebben wij alvast een korte vis-checklist opgesteld voor op vakantie. Deze spulletjes mogen niet ontbreken in de bagage voor jouw verblijf naar een van de vakantieparken met visvijver.

Bij deze onze vis-checklist voor jou:

  • Vishengel; niet weg te denken natuurlijk! Maar dan dient hij wel in de auto zijn gepakt, dus toch hebben we deze maar opgeschreven.
  • Vishaken; zonder vishaak geen beet
  • Aas; uiteraard kan je ook een paar stukjes brood gebruiken van het ontbijt in jouw bungalow
  • Visnet; om jouw vangst goed uit het water te halen en eens rustig te bekijken. Maar ook heerlijk voor de kids die hun eigen “vangst” willen doen uit het water.
  • Visserskrukje; al heeft het ook zo zijn charme om zo op het vochtige gras aan de waterkant te zitten
  • Goed humeur; wellicht voor de hand liggend, maar onze ervaring is dat een goed humeur zeker bijdraagt een een prettige viservaring!