Menu

Vakantiepark Overijssel

weekendje weg overijsselOverijssel, de provincie in Oost-Nederland, bekend door steden als Zwolle, Zutphen, Deventer, Almelo, Kampen en Enschede.  Overijssel kan worden gekenmerkt als een zandgrondgebied afgewisseld met riviertjes en beken. In het noordwesten van de provincie kom je juist polders en meertjes tegen. Overijssel bestaat uit vijf landstreken: de Kop van Overijssel, Vechtdal, IJsseldelta, Salland en Twente. Door de veelzijdigheid van de provincie is het een ideale plak om vakantie te vieren en er zijn dan ook diverse vakantieparken in Overijssel te vinden. Ook de ligging tegen Duitsland is aantrekkelijk voor veel vakantiegangers.

In Overijssel is van alles te doen voor jong en oud. Wat dacht je van de leuke pretparken Slagharen, Hellendoorn, De Waarbeek of speelpark Hoge Boekel. Ga je liever naar een museum? In Overijssel vind je bijvoorbeeld het Techniekmuseaum HEIM, Speelgoedmuseum Deventer of het Kermis- en Circusmuseum. Een dagje shoppen doe je natuurlijk in Zwolle, Enschede of Zutphen.

Vakantiepark Overijssel

Wil jij graag op vakantie naar Overijssel? Bekijk dan eens de vakantieparken op BungalowExperts. Op onze website hebben we diverse vakantieparken uit Overijssel toegevoegd waar ook regelmatig leuke acties zijn en je dus extra voordelig kunt genieten van je vakantie in Overijssel.

Bekijk alle vakantieparken in Overijssel bij Bungalowexperts

Villapark de Weerribben

Dit kleinschalige vakantiepark ligt in Paasloo en Nationaal Park de Weerribben ligt direct tegen dit vakantiepark aan. Het park is kleinschalig en heeft daarmee een knusse sfeer. Er zijn diverse faciliteiten waardoor het voor jong en oud leuk is om vakantie te vieren op dit mooie villapark.

Lees meer of boek direct je vakantie

Vakantiepark Het Stoetenslagh

Wie denkt dat er in Overijssel geen strand is, heeft het mis. Vakantiepark Het Stoetenslagh heeft namelijk een heerlijk zandstrand met recreatieplas waar je heerlijk en ontspannen kunt genieten van een weekendje weg of langere vakantie. Natuurlijk is het park ook een ideale bestemming met kinderen. Dit vakantiepark beschikt bovendien over een overdekt zwembad met indoor strand. Op vakantie met je hond? Dat kan op Het Stoetenslagh zonder problemen.

Lees meer of boek direct je vakantie

Vakantiepark Giethoorn

Giethoorn is een heel bekende plaats in Overijssel waar je elke dag het vakantiegevoel kunt ervaren. Op vakantie naar dit gezellige dorpje is dus zeker een succes en daarom bevelen wij ook Vakantiepark Giethoorn van harte aan. Het park ligt in het centrum van Giethoorn en wordt dan ook omringd door water. Je huisdier mag gewoon mee naar dit vakantiepark in Overijssel.

Lees meer of boek direct je vakantie

vakantiepark overijssel

Wordt het de Kop van Overijssel, het Vechtdal, de IJsseldelta, Salland of Twente? Elke streek in Overijssel heeft z'n geheel eigen charme en er is altijd een vakantiepark te vinden dat een goede uitvalsplek biedt om de provincie Overijssel te ontdekken.

Meer lezen over Overijssel? Bekijk dan de provinciewebsite eens.

Liever op vakantie naar Friesland? Ontdek dan onze tips voor deze provincie.