Menu

Vakantiepark Groningen

Er gaat niets boven Groningen. Deze slogan is u waarschijnlijk wel bekend. Maar de BungalowExperts kunnen dit ook zeker bevestigen. Het is heerlijk vakantie vieren in Groningen met genoeg te doen voor jong en oud. Gaat u dus binnenkort naar een mooi vakantiepark in Groningen? Ontdek op BungalowExperts ons uitgebreide aanbod van bungalows en vakantieparken in Groningen. Om de vakantieparken goed en gemakkelijk te vergelijken zijn alle prijzen inclusief de verplicht bijkomende kosten.

Maak direct uw keuze en profiteer van de beste aanbiedingen en last minutes voor bungalows in Groningen.

Bungalowparken Groningen

Wat maakt Groningen toch zo speciaal? De provincie Groningen biedt enorm veel ruimte. Wie lekker wil onthaasten van het drukke leven kan hier heerlijk genieten van rust en ruimte. Er is een variërend aanbod van natuurgebieden, historische gebouwen tot eeuwenoude wierdenlandschappen.

Laat u verrassen door de verschillende gezichten van zowel de stad als de provincie Groningen. Plan een heerlijk weekendje weg of (korte) vakantie op één van de vele bungalowparken. Zo hebt u alle tijd om vanuit uw eigen bungalow prachtig Groningen te ontdekken.

Wat kunt u doen in Groningen?

Groningen heeft een enorme gevarieerde natuur: uitgestrekte polders, een van de oudste cultuurlandschappen van Europa, prachtige meren en dat alles grenzend aan Werelderfgoed de Wadden. Een bezoek aan de Waddenzee, of het nu te voet of in de boot is, blijft een bijzondere ervaring. Op het kleinste Waddeneiland “Rottumeroog” kunt u bijzondere wandelingen maken. De natuurliefhebber is in Groningen niet snel uitgekeken. In Groningen ligt ook het Nationaal Park Lauwersmeer, een paradijs voor watersportliefhebbers: zeilen, kanoën, (kite)surfen, zwemmen, alles is mogelijk in dit ongerepte gebied.

Kortom, er zijn volop redenen om Groningen te bezoeken en er heerlijk te verblijven. Vanuit uw bungalow of vakantievilla op één van de vele vakantieparken in Groningen hebt u alle gelegenheid om er op uit te trekken.

vakantiepark groningen

Bungalows voor een weekendje weg in Groningen

Verblijft u een weekendje of midweek in een bungalow of vakantievilla met de kinderen? Dan zijn er leuke dagjes uit mogelijk in Groningen. Bezoek bijvoorbeeld het Zeehondencentrum in Pieterburen, familiepark Nienoord in Leek of de historische Vesting Bourtange. In de bossen van Ter Apel vindt u Wonderwereld, een wereld vol sprookjes, spanning en avontuur.

In Groningen is er aan attracties voor ieder wat wils. U vindt er één van de mooiste en meest bijzondere musea van Nederland: het Groninger Museum. Zowel het gebouw als de collectie is een bezoekje absoluut waard.

Vakantiepark Groningen

Uiteraard vindt u in Groningen diverse mooie vakantieparken aan het water. BungalowExperts heeft dan ook op vakantieparken in Groningen voor u gezocht naar de beste aanbiedingen voor een weekendje weg.

Bekijk alle vakantieparken in Groningen

 

BungalowExperts is niet alleen in Groningen actief, maar ook in andere regio's in Nederland zoeken we voor u de beste aanbiedingen bij allerlei vakantieparken. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod in Zeeland eens of de mooie bungalows midden in de natuur op de Veluwe.