Menu

Strike! Vakantieparken met Bowlingbaan

Strike! Wie behaalt de hoogste score? Een potje bowling is een leuke uitdaging. Met wie ga jij de competitie aan? Je zus, moeder, tante of beste vrienden? De strijd om de hoogste score is begonnen. Bowlen is de meest favoriete activiteit voor een weekendje weg. En veel vakantieparken met bowlingbaan hebben speciale arrangementen óf zelfs de mogelijkheid om gratis te bowlen! Bij Bungalow Experts kies jij in ieder geval jouw favoriete vakantiepark met bowling. 

Weekendje weg? Kies een bungalowpark in Nederland

Ben je nog op zoek naar een bestemming voor je weekendje weg? Daarvoor hoef je echt het vliegtuig niet te pakken! In Nederland hebben wij zoveel moois te bieden. De uitgestrekte kustlijn van Zeeland tot aan de wadden, de heuvels in Limburg, de heide- en bosgebieden op de Veluwe en de meren in noorden. Voor iedereen is er een ideaal bungalowpark in Nederland te vinden. Leuk voor een familieweekend of uitstapje met vrienden. En op veel parken zijn er diverse activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiepark met bowling. Deze activiteit blijft onder veel gezinnen favoriet! En geef zelf eens toe, is het ook niet een heerlijk nostalgisch gevoel? Met zijn allen in het zitje met bowlingschoenen aan onze voeten toekijkend wie de hoogste score haalt!

Bungalow Experts selectie vakantieparken met bowling

Er zijn in Nederland veel vakantieparken met een bowling. Daardoor zie je door de bomen soms het bos niet meer! Om de zoektocht makkelijker te maken, heeft Bungalow Experts een aantal mooie vakantieparken met bowling geselecteerd. Daar zit ook vast een zekere een favoriet voor jou tussen!

Bekijk direct de vakantieparken met bowling