Menu

Vakantiehuisje Drenthe

Voor echte natuurliefhebbers is Drenthe de ideale plek. Drenthe staat bekend om de mooie uitgestreken weides, heide met schapen en mooie bloemenvelden. Ideaal voor prachtige wandelingen en mooie fietstochten. Niet alleen voor liefhebbers van de natuur is Drenthe geschikt, ook voor mensen die houden van andere activiteiten. Drenthe wordt namelijk ook gekenmerkt door de hunebedden, de gezellige steden en brinkdorpen.

Fietsen & wandelen

Of je nou een route volgt tijdens je wandeling of fietstocht, je zult altijd een mooie omgeving tegen komen. De paarse bloemen op de heide van Doldersummerveld of de wilde bossen zijn zeker aanraders voor wandelroutes en fietstochten. Er zijn verschillende natuurparken waar je terecht kunt voor andere schitterende wandelingen en fietstochten. Spot bijvoorbeeld wilde beesten in Bouwersveld en Koelingsveld. Je kunt er ook voor kiezen om een dag er op uit te gaan in één van de nationale parken in Drenthe, bijvoorbeeld Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en de Drentsche Aa. Dit kan zowel op de voet als met de fiets.

Mooie wandel- & fietstochten

Dagje uit in Drenthe

In Drenthe valt ontzettend veel te bezichtigen. Er is veel kunst, geschiedenis en cultuur. Bekijk bijvoorbeeld eens de ontzettend grote hunebedden. Voor een indrukwekkend en bijzonder dagje uit kun je naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Deze plek maakt met haar geschiedenis ontzettend veel indruk op jong en oud publiek. In het Drents Museum in Assen vind je mooie kunst, tentoonstellingen en geschiedenis. 

Wilt je iets ondernemen met kinderen? Ga naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen voor een ontzettend leuke dag waar iedereen veel leert over de natuur. Kinderen vinden het ook erg leuk om naar de Schapenkooi te gaan. Hier zijn in de lente vaak lammetjes te zien. Andere leuke uitjes zijn: Plopsa Indoor Coevorden, attractiepark Drouwenerzand en het Sprookjeshof in Zuidlaren.

Bekijk wat er te doen is in de periode dat jij de provincie Drenthe bezoekt:

Agenda

 

Vakantiehuisje Drenthe

Vakantiehuisje Drenthe

Je kunt optimaal genieten van Drenthe in één van onze vakantiehuisjes in Drenthe. BungalowExperts biedt gezellige en mooie bungalows op de leukste vakantieparken in Drenthe. Er zijn zowel grote vakantieparken met veel fataliteiten als kleinschalige gezellige vakantieparken aanwezig in Drenthe. Hierdoor is er voor iedereen iets te vinden. Bekijk het aanbod van Bungalowexperts en boek een heerlijke vakantie naar Drenthe!

Vakantiehuisje Drenthe

Bungalowexperts

Wij helpen je graag verder wanneer je een vraag hebt!

Wellicht staat jouw vraag al in de Top 10 van vragen en anders zijn wij op alle werkdagen beschikbaar van 9.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 088 - 12 62 010

Contact