Menu

Vakantie Mei Nederland

Zomers weer, volle terrassen en de natuur in volle bloei. Mei is één van de mooiste maanden van het jaar. Nederlanders bloeien, net als de natuur, meteen op bij de warme zon op de huid en de gezellige terrassen. In Nederland is de natuur prachtig met veel kleur en bloemen. Ideaal wanneer u houdt van wandelen en fietsen, maar ook wanneer u houdt van gezelligheid. Een korte vakantie Mei Nederland is dan ook altijd een goed idee!

Genieten van de meivakantie

De welverdiende meivakantie voor veel basisscholieren en middelbare scholieren valt altijd eind april, begin mei. Een uitstekende week voor een week, midweek of weekendje weg in Nederland. Het weer begint al erg lekker te worden en de natuur is volop in bloei. 

Pinksterweekend weg

Het Pinksterweekend is ideaal wanneer u er even tussenuit wilt knijpen. U heeft de maandag nog extra vrij waardoor u een lang weekend weg kunt. Wilt u lekker uitwaaien aan het strand of juist een mooie fietstocht of wandeling maken op de Veluwe? Bij BungalowExperts zijn er vele opties door het grote aanbod in vakantieparken in Nederland en een aantal vakantieparken in België en Duitsland.

Pinksteraanbiedingen

Mama verwennen

Veel moeders zijn ontzettend druk met de zorgen voor het gezin, huis en omgeving. Het is dan ook belangrijk dat zij eens in de zoveel tijd even goed verwend worden. En wat is er nou lekkerder dan een weekendje weg? Er even tussenuit met het gezin om te ontspannen of juist gezellige activiteiten te ondernemen. Bij BungalowExperts kunnen wij ons aanbod precies aanpassen op wat u zoekt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vakantiepark dat ook leuk is voor tieners of juist ontzettend kindvriendelijk is? Wij zoeken het voor u uit en zorgen ervoor dat uw een bungalow naar wens krijgt en de moeders heerlijk verwend kunnen worden.

Hemelvaart

Hemelvaart is komend jaar op donderdag 30 mei. De voorlaatste dag in de maand mei. De dagen rondom Hemelvaart bent u vaak vrij en kunt u genieten van een heerlijk Hemelvaartsweekend in Nederland. Beleef het lekker weer, de activiteiten en geniet van elkaar.

Hemelvaart

Vakantie mei Nederland 

Voor mooie wandelingen of fietstochten in de natuur is de maand mei prachtig. Daarnaast zijn er in mei vele activiteiten en feestdagen voor heerlijke weken, midweken of weekendjes weg met z’n tweetjes of met het gezin.

Boek

In welke maand gaat u op vakantie in Nederland

Bungalowexperts

Wij helpen je graag verder wanneer je een vraag hebt!

Wij zijn op alle werkdagen beschikbaar van 9.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 088 - 12 62 010

Contact