Menu

Vakantie Maart Nederland

Maart wordt ook wel de lentemaand genoemd. De zomertijd wordt weer ingesteld en dat is goed nieuws. Dit betekent namelijk dat de zomer weer voor de deur staat. De avonden zijn eindelijk weer langer en daar kunt u van genieten in onze heerlijke bungalows.

Zacht weer, zonnig en een heldere lucht

Wanneer u houdt van wandelen en fietsen is een vakantie in maart ideaal. In maart begint de zon te schijnen. De dagen worden eindelijk weer langer en de eerste zonnestralen voelen dan ook bijna zomers aan. De terrassen gaan langzaam weer open en het bos wordt drukker met wandelaars. Het weer in maart is vaak zeer zacht, zeer zonnig en lekker droog. 

Genieten van de lente

BungalowExperts biedt bungalows aan door heel Nederland. De bungalows zijn gevestigd op de leukste vakantieparken waar u altijd gastvrij ontvangen wordt. Hier kunt u genieten van de eerste echte zonnestralen van de beginnende lente. De bloemen en bomen beginnen weer te bloeien. De kleur buiten komt eindelijk weer terug en zorgt voor adembenemende uitzichten. Ideaal voor een frisse ochtendwandeling of mooie fietstocht. 

vakantie maart nederland

Bent u in maart al wel eens op de Veluwe geweest? De Veluwe staat bekend om de prachtige natuur die veel verschillende kanten kent. Zo zijn er zandvlaktes, maar ook groene velden te vinden op de Veluwe. Zeker in maart wanneer de bloei start, zijn de aanzichten erg mooi. Er lopen ook verschillende soorten dieren als herten en zwijnen rond die je in het wild kan zien. 

Bungalowparken bij de Veluwe