Menu

Vakantie Juli Nederland

Wil je graag op vakantie in juli in Nederland? De zomervakantie begint voor de kinderen en de zomerkriebels zijn ook begonnen! Vaak ben je rond deze periode echt toe om even te gaan genieten van de zon en te ontspannen. Juli is dan ook dé vakantiemaand voor vele Nederlanders. Bij BungalowExperts vind je comfortabele en luxe bungalows door heel Nederland op de leukste vakantieparken!

Zomervakantie bij BungalowExperts

Wanneer de vorige zomervakantie net achter de rug is, kijk jij al uit naar de volgende. De zomervakantie is een ideale gelegenheid om te genieten van elkaar, met z'n tweetjes of met het hele gezin. Het weer in Nederland is vaak erg lekker en er zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Het is dan ook hartstikke gezellig om een bungalow te huren in Nederland. Wij helpen je hier graag bij. 

Zomervakantie aanbiedingen

Ga naar het populaire Zeeland

Tegenwoordig worden er steeds meer vakanties geboekt naar Zeeland. De prachtige Zeeuwse kust heeft dan ook veel te bieden. Op de Zeeuwse bungalowparken word je altijd gastvrij ontvangen. Er is in Zeeland ontzettend veel te beleven zoals kneutige dorpjes en veel actieve watersporten. Met de Zeelandpas kun je genieten van veel voordeel op diverse attracties die in Zeeland te vinden zijn. Ideaal wanneer je met jonge kinderen op vakantie gaat in juli in eigen land.

Vakantie aan de kust & strand

Wilt u in de vakantie lekker uitwaaien op het strand of aan de kust? Bekijk dan onze vakantieparken die hier zijn gevestigd. Voor jong en oud is er genoeg te doen op het strand, van beachvolleybal tot zandkastelen bouwen. Met heerlijk weer kunt u bruin bakken op het zand en met minder weer een mooie wandeling over de dijken maken. Voor kinderen is een strand vakantie vaak ook fantastisch. Hier kunnen ze spelen in het zand en zwemmen in de zee. Van mooie zandkastelen bouwen tot beach volleyballen op het strand. Geniet met uw partner of het hele gezin van een vakantie aan de Nederlandse kust!

Kust & strand