Menu

Vakantie Januari Nederland

Wilt u het nieuwe jaar goed beginnen met een heerlijke vakantie? Kom meteen tot rust in januari en geniet van leuke activiteiten! Bij BungalowExperts vindt u het hele jaar door de leukste bungalows voor het seizoen. In januari is de winter echt begonnen en dit is door het hele land te merken. 

Activiteiten in januari

Januari staat bekend om het koude, droge en zonnige weer. Ideaal om een dagje uit te gaan! Misschien is er dit jaar wel weer schaats- en sneeuwpret!

Ga bijvoorbeeld naar de kerstgrotten in Valkenburg  of schaatsen bij Winter Village in Laren of Amstelveen. U kunt ook genieten van een verlicht Amsterdam tot en met 21 januari. Kunstwerken en architecturen worden in het licht gezet en dit geeft een spectaculair beeld. U kunt in Amsterdam ook in de wintersferen blijven door een drankje te drinken bij het de XtraCold Icebar.

De winter kunt u ook beleven bij het IJsbeelden Festival in Zwolle. Dit festival heeft verschillende ijskunstwerken van internationale ijskunstenaars. Het is hiermee dan ook het grootste Nederlandse winterevenement. Het thema van het Ijsbeelden Festival in Zwolle is dit jaar "Wereldberoemde verhalen". Het thema belooft veel moois! Met het kristalheldere ijs kunnen er ijsbeelden tot wel 7 meter hoog worden gemaakt!

Waarom op vakantie in januari?

Januari is vaak een sombere maand. De gezellige feestdagen zijn vaak net achter de rug en het duurt wel weer even voor de volgende feestdag of vakantie eraan komt. De maand januari kan dan ook wel iets leuks gebruiken. Door er even tussenuit te gaan, heeft u iets op naar uit te kijken. Zo maakt u van een sombere maand, toch nog iets heel leuks!

Vakantie januari Nederland

Weet u precies wat u zoekt, maar kunt u het niet vinden? Bekijk ons Persoonlijk Vakantieplan. Wij gaan dan op zoek naar de vakantie die bij u en uw wensen past. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vakantie waar uw huisdier mee mag? Of wilt u januari sportief beginnen en wilt u graag dat u in de omgeving kan fitnessen? Al uw wensen kunt u bij ons aangeven en wij zoeken dan de perfecte vakantie voor u uit! Zo beleeft u de ideale vakantie in januari!

Bekijk onze vakantieparken!

vakantie januari nederland