Menu

Vakantie Februari Nederland

Februari is een ideale maand om er even tussenuit te gaan. Met de kinderen bijvoorbeeld even weg naar een vakantiepark in de Voorjaarsvakantie, ook wel Krokusvakantie. Of misschien wilt u genieten van Valentijnsdag met uw partner. Wellicht wilt u met vrienden Carnaval vieren in het zuiden van Nederland.

Voorjaarsvakantie

Wilt u graag weg tijdens de Voorjaarsvakantie of Krokusvakantie? Er is niets leuker dan een paar dagen weg te gaan nu de avonden weer langer worden. Neem met de kinderen een duik in een subtropisch zwembad of ga een dagje weg naar een attractiepark. Heeft u tieners die meegaan? Wij hebben speciale bungalowparken geselecteerd die leuk zijn voor tieners. Er zijn hier genoeg activiteiten voor hen als gamerooms of chillplekken. Bekijk hier de parken waar tieners enthousiast van worden.

Voorjaarsvakantie aanbiedingen

Valentijnsdag

Wilt u samen met uw partner even weg rond Valentijnsdag? Dit is toch de dag waarop geliefden elkaar net even meer aandacht geven en graag samen leuke activiteiten ondernemen. Geniet bijvoorbeeld samen van een bungalow met sauna. Of relax samen in een bungalow met bubbelbad of jacuzzi. 

vakantie februari nederland

Carnaval

De gezelligheid in het zuiden is ongekend tijdens Carnaval. Dagenlang de hele dat feest zowel op straat als in de kroeg. Geniet mee in het zuiden en rust vervolgens uit in één van onze bungalowparken. Bekijk onze parken in Noord-Brabant en Limburg.