Menu

Vakantie Februari Nederland

Februari is een ideale maand om er even tussenuit te gaan. Met de kinderen bijvoorbeeld even weg naar een vakantiepark in de Voorjaarsvakantie, ook wel Krokusvakantie. Of misschien wilt u genieten van Valentijnsdag met uw partner. Wellicht wilt u met vrienden Carnaval vieren in het zuiden van Nederland.

Voorjaarsvakantie

Wilt u graag weg tijdens de Voorjaarsvakantie of Krokusvakantie? Er is niets leuker dan een paar dagen weg te gaan nu de avonden weer langer worden. Neem met de kinderen een duik in een subtropisch zwembad of ga een dagje weg naar een attractiepark. Heeft u tieners die meegaan? Wij hebben speciale bungalowparken geselecteerd die leuk zijn voor tieners. Er zijn hier genoeg activiteiten voor hen als gamerooms of chillplekken. Bekijk hier de parken waar tieners enthousiast van worden.

Voorjaarsvakantie aanbiedingen

Wandelweer in februari

In februari is het weer vaak perfect om te wandelen. Dit komt doordat het weer vaak erg zonnig is en droog. Er valt weinig neerslag in februari, al is het wel vaak erg koud. Hier kunt u uzelf goed op kleden, zodat u heerlijk kunt wandelen in de frisse lucht. De lucht is vaak erg helder en blauw, en er staat een heerlijke frisse wind. Ideaal voor een mooie wandeling in de natuur.

Valentijnsdag romantisch vieren

Wilt u samen met uw partner even weg rond Valentijnsdag? Dit is toch de dag waarop geliefden elkaar net even meer aandacht geven en graag samen leuke activiteiten ondernemen. Geniet bijvoorbeeld samen van een bungalow met sauna. Of relax samen in een bungalow met bubbelbad of jacuzzi. 

vakantie februari nederland

Carnaval 

De gezelligheid in het zuiden is ongekend tijdens Carnaval. Dagenlang de hele dat feest zowel op straat als in de kroeg. Geniet mee in het zuiden en rust vervolgens uit in één van onze bungalowparken. Bekijk onze parken in Noord-Brabant en Limburg. Wanneer u juist de carnavalsdrukte wilt ontwijken, bieden wij natuurlijk ook genoeg bungalows aan in de rest van Nederland!