Menu

Vakantie december Nederland

December is de maand van de feestdagen. Zowel Sinterklaas als Kerstmis vallen in december. In deze maand begint de winter en eindigt het jaar. Daarnaast begint voor de scholen de lang verwachte kerstvakantie. Veel mensen willen in deze maand er even lekker tussenuit zowel voor, tijdens als na de feestdagen. Even gezellig met de familie genieten in Nederland. 

Vakantie december Nederland

Wilt u graag weg in de kerstvakantie? De Kerstdagen vallen midden in de week dit jaar. Dit betekent dat met een toevoeging van enkele vrije dagen, u een hele tijd vrij kunt zijn. Ideaal voor een kleine vakantie. In heel Nederland kan men genieten van de kerstsfeer in december. Er zijn bijvoorbeeld vele kerstmarkten door het hele land, maar ook net over de Duitse grens. Daarnaast zijn de schaatsbanen geopend en hebben pretparken speciale kerstacties. Hierdoor is er voor jong en oud genoeg te doen. Bent u bijvoorbeeld al eens met de kinderen bij de Winter Efteling geweest? Hier kunt u sprookjesachtig genieten van de winter met het gezin. Bekijk hier alle vakantieparken dichtbij attractieparken. Er zijn genoeg activiteiten te doen in december! Natuurlijk kunt u ook gewoon even bijkomen, warm worden en genieten van een warme chocolademelk in onze bungalows. 

Kerstvakantie aanbiedingen

Last-minute kerstvakantie boeken

Bent u op zoek naar een last-minute kerstvakantie? Boek dan direct online onze laatste vakantiehuisjes op een van onze Vakantieparken in Nederland of Bungalowparken in Duitsland. Op onze last minute pagina treft u de leukste huisjes met een aantrekkelijke korting.

Luxe bungalow met sauna

Wanneer het zo koud is als in december, is de warmte opzoeken geen gek idee. Even heerlijk ontspannen en warm worden in een luxe bungalow met sauna. Bijvoorbeeld op Vakantiepark 't Hooge Holt kunt u genieten van een comfortabele bungalow met luxe sauna. Hier kunt u samen met uw partner, familie of met vrienden helemaal tot rust komen. Een sauna is dan ook extra lekker wanneer het weer buiten koud is.

Vuurwerkvrij park

Wilt u in alle rust de jaarwisseling vieren zonder last te hebben van vuurwerk? Dit kan op een aantal vuurwerkvrije bungalowparken. Hierdoor ontloopt u, de kinderen of de huisdieren het geknal en het lawaai van vuurwerk. U kunt gewoon gezellig Oud & Nieuw vieren met oliebollen en champagne, alleen zonder vuurwerk!

Vuurwerkvrij park