Menu

Vakantie december Nederland

December is de maand van de feestdagen. Zowel Sinterklaas als Kerstmis vallen in december. In deze maand begint de winter en eindigt het jaar. Daarnaast begint voor de scholen de lang verwachte Kerstvakantie. Veel mensen willen in deze maand er even lekker tussenuit zowel voor, tijdens als na de feestdagen. Even gezellig met de familie genieten in Nederland. 

Vakantie december Nederland

Will je graag weg in de kerstvakantie? De Kerstdagen vallen precies in het begin van de week dit jaar. Dit betekent dat met enkele vrije dagen, je een hele tijd vrij kan zijn. Ideaal voor een kleine vakantie. In heel Nederland kan je genieten van de kerstsfeer in december. Er zijn bijvoorbeeld vele kerstmarkten door het hele land, maar ook net over de Duitse grens. Daarnaast zijn de schaatsbanen geopend en hebben pretparken speciale kerstacties. Hierdoor is er voor jong en oud genoeg te doen. Bent u bijvoorbeeld al eens met de kinderen bij de Winter Efteling geweest? Hier kan je sprookjesachtig genieten van de winter met het gezin. Bekijk hier alle vakantieparken dichtbij attractieparken. Er zijn genoeg activiteiten te doen in december! Natuurlijk kunnen jullie ook gewoon even bijkomen, warm worden en genieten van een warme chocolademelk in onze bungalows. 

Kerstvakantie aanbiedingen

Lastminute kerstvakantie boeken

Ben je op zoek naar een lastminute kerstvakantie? Boek dan direct online onze laatste vakantiehuisjes op een van onze Vakantieparken in Nederland of Bungalowparken in Duitsland. Op onze last minute pagina tref je de leukste huisjes voor een aantrekkelijke korting.

Luxe bungalow met sauna

Wanneer het zo koud is als in december, is de warmte opzoeken geen gek idee. Even heerlijk ontspannen en warm worden in een luxe bungalow met sauna. Bijvoorbeeld op Vakantiepark 't Hooge Holt kunt u genieten van een comfortabele bungalow met luxe sauna. Hier kan je samen met je partner, familie of met vrieden helemaal tot rust komen. Een sauna is dan ook extra lekker wanneer het weer buiten koud is.

Vuurwerkvrij park

Wil je in alle rust de jaarwisseling vieren zonder last van vuurwerk? Dit kan op een aantal vuurwerkvrije bungalowparken. Hierdoor ontloop jij, de kinderen of de huisdieren het geknal en het lawaai van vuurwerk. Je kunt gewoon gezellig Oud & Nieuw vieren met oliebollen en champagne, alleen zonder vuurwerk!

Vuurwerkvrij park