Menu

Vakantie december Nederland

December is de maand van de feestdagen. Zowel Sinterklaas als Kerstmis vallen in december. In deze maand begint de winter en eindigt het jaar. Daarnaast begint voor de scholen de lang verwachte Kerstvakantie. Veel mensen willen in deze maand er even lekker tussenuit zowel voor, tijdens als na de feestdagen. Even gezellig met de familie genieten in Nederland. 

Vakantie december Nederland

Wilt u graag weg in de kerstvakantie? De Kerstdagen vallen precies in het begin van de week dit jaar. Dit betekent dat met enkele vrije dagen, je een hele tijd vrij kan zijn. Ideaal voor een kleine vakantie. In heel Nederland kan je genieten van de kerstsfeer in december. Er zijn bijvoorbeeld vele kerstmarkten door het hele land, maar ook net over de Duitse grens. Daarnaast zijn de schaatsbanen geopend en hebben pretparken speciale kerstacties. Hierdoor is er voor jong en oud genoeg te doen. Bent u bijvoorbeeld al eens met de kinderen bij de Winter Efteling geweest? Hier kunt u sprookjesachtig genieten van de winter met het gezin. Bekijk hier alle vakantieparken dichtbij attractieparken. Er zijn genoeg activiteiten te doen in december! Natuurlijk kunnen jullie ook gewoon even bijkomen, warm worden en genieten van een warme chocolademelk in onze bungalows. 

Kerstvakantie aanbiedingen

Vuurwerkvrij park

Wilt u in alle rust de jaarwisseling vieren zonder last van vuurwerk? Dit kan op een aantal vuurwerkvrije bungalowparken. Hierdoor ontloop jij, de kinderen of de huisdieren het geknal en het lawaai van vuurwerk. Je kunt gewoon gezellig Oud & Nieuw vieren met oliebollen en champagne, alleen zonder vuurwerk!

Vuurwerkvrij park