Menu

Vakantie April Nederland

De lente is begonnen! Het weer wordt zacht, de zon schijnt en de lucht is helder. April is dan ook een fijne maand om er even tussenuit te gaan. De eerste maanden van het jaar zitten erop en het duurt nog even voor de zomervakantie. Daarnaast zijn er nog een aantal vrije dagen op de planning in de maand April. Ideaal voor een vakantie in april in Nederland!

Paasweekend weg

Op zondag 21 april is het Pasen, en dan zitten we alweer een tijdje in de maand april. Vanwege Goede Vrijdag en Tweede Paasdag heb je een extra lang weekend. Het Paasweekend is een geliefd weekend voor een weekendje weg. Niet alleen is het een erg gezellig weekend, ook de natuur staat in bloei en de dagen duren weer langer. Kiest u voor een week, midweek of weekend weg met Pasen? Bij BungalowExperts kunt u terecht bij de gezelligste vakantieparken in Nederland.

vakantie april nederland

Weekendje weg met Koningsdag

Koningsdag valt dit jaar op een zaterdag. Ieder jaar is het op 27 april weer een groot feest in vele steden in Nederland. U kunt er voor kiezen om dit te gaan vieren, of misschien wel er even tussenuit te gaan! U kunt een bungalow huren op een vakantiepark dichtbij een grote stad waar Koningsdag uitgebreid gevierd wordt. Of u kunt juist naar een rustige omgeving om deze drukke dag te ontkomen. Het is in ieder geval een heerlijk weekend met vele activiteiten. Bekijk hier de activiteiten op Koningsdag.

Er even tussenuit

De meeste Nederlanders nemen 24 van hun 25 vakantiedagen op. Nederlanders gaan er dan ook graag af en toe even tussenuit. En terecht! In Nederland zijn we gewend altijd te moeten presteren tijdens het studeren en op het werk. Wanneer u er even tussenuit gaat, kunt u helemaal ontspannen en tot rust komen. Alle stress even vergeten zodat u er daarna weer helemaal tegenaan kunt gaan. April telt diverse feestdagen en vrije dagen. Dit maakt het een ideale gelegenheid om er even tussenuit te gaan.

Vakantie april Nederland

Bij BungalowExperts.nl kunt u makkelijk en snel zoeken in een ruim aanbod van vakantieparken in Nederland en enkele parken in België en Duitsland. Van kleine, rustige vakantieparken tot parken met veel bungalows en volop faciliteiten en alles wat daar tussenin zit. 

Boek