Menu

Vakantie April Nederland

Paasweekend weg

Op 1 april begint de maand meteen goed met Eerste Paasdag, en nee dit is geen grapje. Vanwege Goede Vrijdag bent en Tweede Paasdag heeft u een extra lang weekend. Het Paasweekend is een geliefd weekend voor een weekendje weg. Niet alleen is het een erg gezellig weekend, ook de natuur staat in bloei en de dagen duren weer langer. Wilt u een week, midweek of weekend weg met Pasen? Bij Bungalowexperts kunt u terecht bij de gezelligste vakantieparken in Nederland.

vakantie april nederland

Weekendje weg met Koningsdag

Koningsdag valt dit jaar op een vrijdag, dit houdt in dat u extra lang weekend heeft! Ideaal om er even tussenuit te gaan! U kunt een bungalow huren op een vakantiepark dichtbij een grote stad waar Koningsdag uitgebreid gevierd wordt. Of u kunt juist naar een rustige omgeving om deze drukke dag te ontkomen. Het is in ieder geval een heerlijk lang weekend met vele activiteiten. Bekijk hier de activiteiten op koningsdag.

Vakantie april Nederland

Bij BungalowExperts.nl kunt u snel zoeken in een ruim aanbod van vakantieparken in Nederland en enkele parken in België en Duitsland. Van kleine, rustige vakantieparken tot parken met veel bungalows en volop faciliteiten en alles wat daar tussenin zit. 

Boek