Menu

De zekerheid van BungalowExperts.nl

Bij BungalowExperts.nl bieden we een aantal zekerheden aan: 

All-in prijzen

Wij houden zelf ook niet van verrassingen achteraf! BungalowExperts.nl toont u direct all-in prijzen, dat is de prijs inclusief alle verplicht bijkomende toeslagen.

Welke kosten verplicht zijn verschilt per park. Toeristenbelasting en reserveringskosten zijn altijd verplicht dus inbegrepen in de all-in prijs.

Voor het huren van bedlinnen en afname van eindschoonmaak verschilt het per park of deze kosten verplicht zijn of niet. De kosten voor eindschoonmaak zijn bij de meeste vakantieparken verplicht maar er zijn ook vakantieparken waar u er voor kunt kiezen uw bungalow of chalet zelf schoon te maken.  

We vermelden ook altijd nog apart de huurprijs exclusief de verplichte bijkomende kosten, zodat u onze aanbiedingen ook makkelijk kunt vergelijken met andere aanbieders.

 
De beste deals

Elke dag zijn we op zoek naar de beste deals. Natuurlijk zoeken we naar scherpe aanbiedingen en de beste prijzen. Maar voor ons is een beste deal meer.

We bieden bij steeds meer vakantieparken de mogelijkheid om op een andere dag dan op vrijdag of maandag aan te komen omdat dit beter in uw planning past of omdat u bijvoorbeeld de verkeersdrukte op vrijdagmiddag wilt omzeilen.

Speciale voorkeuren en wensen voor uw verblijf kunt u tijdens het reserveren direct aangeven, zodat uw vakantie of weekendje weg geheel voldoet aan uw wensen!

 

Veilig boeken, later betalen

In 4 duidelijke stappen kunt u snel en veilig een boeking maken. Bij het invoeren van uw persoonlijke gegevens maken we gebruiken van een beveiligde verbinding. U betaalt pas later, na ontvangst van de factuur van het park. Na afronding van uw reservering ontvangt u binnen enkele minuten een ontvangstbevestiging.

 

Jarenlange kennis en ervaring

Onze jarenlange kennis en ervaring zetten we in om u een tijdrovende zoektocht naar een bungalowvakantie te besparen. Wij hebben een breed aanbod van bekende en minder bekende vakantieparken voor u geselecteerd met eerlijke informatie en scherpe prijzen. We kennen de parken persoonlijk en kunnen u goed adviseren.