Menu

Wie zijn wij

Met BungalowExperts.nl willen wij u tijd besparen en het boeken van een bungalowvakantie gemakkelijk maken.

Een weekendje weg of vakantie naar een leuk bungalowpark doen we allemaal wel eens. Met het gezin, met vrienden, alleen of samen, met een grote groep….. een verblijf op een vakantiepark is voor veel gelegenheden een perfecte keuze.

Maar hoe zoekt u in het enorme aanbod vakantieparken met ook per park nog allemaal verschillende vakantiewoningen? En hoe kunt u de prijzen makkelijk vergelijken, want waar bij het ene park bij de huurprijs vrijwel alles al is inbegrepen kunt u bij het andere park te maken krijgen met verplichte toeslagen die aardig op kunnen lopen.

Bij BungalowExperts.nl kunt u snel zoeken in een ruim aanbod van vakantieparken in Nederland en enkele parken in België en Duitsland. Van kleine, rustige vakantieparken tot parken met veel bungalows en volop faciliteiten en alles wat daar tussenin zit.

Op BungalowExperts.nl bieden wij alle prijzen inclusief alle verplichte toeslagen aan. U ziet dus direct het bedrag waarvoor u echt voor weg kunt en kunt hiermee ook heel makkelijk de prijzen tussen de verschillende vakantieparken vergelijken.

Hebt u uw favoriete vakantiewoning  eenmaal gevonden dan is het bij de meeste parken mogelijk om ook nog uw voorkeuren doorgeven. Wilt u graag op een rustig plekje van het park zitten, liever dicht bij de faciliteiten of vindt u juist een rookvrije woning erg prettig. Wij doen graag een stapje extra om uw vakantie helemaal naar uw zin te maken!

Op steeds meer parken is het mogelijk om elke gewenste dag van de week aan te komen, in plaats van alleen op vrijdag of maandag. Ook dat is natuurlijk te boeken bij ons!

We zijn nog maar net gestart en zijn natuurlijk benieuwd wat u van onze website vindt. We houden ons van harte aanbevolen voor uw tips en opmerkingen

Het aanbod van parken wordt wekelijks nog uitgebreid dus heeft u het park van uw keuze nog niet kunnen vinden, kom dan gerust nog eens terug. Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Met gastvrije groet,

 

BungalowExperts.nl