Menu

Winactie

Win een vakantie voor 4 personen

Elke maand geven wij een bungalowvakantie weg. Deze maand maak je kans op een verblijf op Droompark Schoneveld in Zeeland.

Wanneer je je inschrijft op onze nieuwsbrief of al ingeschreven staat doe je automatisch mee. Die kans kun je natuurlijk niet laten liggen! Schrijf je direct in met je e-mailadres en maak kans om te genieten van een heerlijke vakantie.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 

De bungalowvakantie is voor 4 personen. Dit is wat je kunt winnen:

- Weekend (3 nachten) of midweek (4 nachten)
- Verblijf  in een 4 persoons chalet A op Droompark Schoneveld
- Inclusief bedlinnen, toeristenbelasting en eindschoonmaak

DroomPark Schoneveld ligt in Breskens, in Zeeuws-Vlaanderen. De ruimte op het park en de mooi ingerichte vrijstaande chalets brengen je meteen in vakantiesferen. Er is voldoende te beleven voor jong en oud. Op loopafstand van DroomPark Schoneveld kun je lekker uitwaaien aan het strand, lange wandelingen maken of zwemmen in de zee. Op het park vind je o.a. een overdekt zwembad, gezellig restaurant, tennisbaan, bowling, jeu de boules, speeltoestellen voor de kinderen, fitness en sauna.

 

Duur van de actie

Meedoen is gratis en kan tot en met maandag 30 april 2018. Op dinsdag 1 mei wordt de winnaar bekend gemaakt. 

 

Deelname

Iedereen die zich inschrijft op de mailinglist van BungalowExperts.nl en ingeschreven blijft t/m 30 april is verzekerd van deelname. Wanneer je daarna geen mailingen meer wilt ontvangen kun je je op ieder moment weer afmelden.

Als je ingeschreven blijft staan maak je elke maand automatisch opnieuw kans op een bungalowvakantie!

Voorwaarden

De prijs is niet geldig tijdens de schoolvakanties en feestdagen en op basis van beschikbaarheid. 

Verstrekte persoonsgegevens zullen alleen gebruikt worden door BungalowExperts.nl en niet verstrekt worden aan derden. De winnaar wordt gekozen door middel van verloting. BungalowExperts.nl behoudt het recht om de actie te beëindigen als daarvoor aanleiding wordt gezien.

Winnaar winactie maart

De winnaar van het weekend voor 4 personen op Droompark Bad Hoophuizen is Joke Klok.

Joke, van harte gefeliciteerd met je prijs! We sturen je een persoonlijke bericht.