Menu

Algemene voorwaarden

Wanneer u gebruik maakt van onze website zijn de hieronder vermelde algemene voorwaarden van toepassing.

Leer hier ook ondeze Privacyverklaring

Reserveren

BungalowExperts.nl biedt u een brede selectie van vakantieparken in Nederland, België en in Duitsland. Wij bieden deze parken de mogelijkheid hun accommodaties voor een reservering aan te bieden via BungalowExperts.nl. Dit betekent wanneer u een reservering maakt via BungalowExperts.nl u een contract aangaat met het vakantiepark zelf en BungalowExperts.nl uitsluitend als bemiddelaar optreedt.

Na het maken van uw reservering ontvangt u van BungalowExperts.nl een ontvangstbevestiging van de reserveringsaanvraag. Deze reserveringsaanvraag dient altijd nog bevestigd te worden door het vakantiepark. Wanneer wij deze bevestiging van het park ontvangen hebben sturen wij u de reserveringsbevestiging.

Alle aanbiedingen op BungalowExperts.nl kunnen direct geboekt worden. Het kan een enkele keer voorkomen dat er toch geen beschikbaarheid meer is voor het accommodatietype van uw keuze of om andere redenen de reserveringsaanvraag niet geaccepteerd kan worden. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen ons inspannen een gelijkwaardig alternatief aan te bieden. U bent uiteraard niet verplicht het geboden alternatief te accepteren en de oorspronkelijke boeking kan kosteloos geannuleerd worden. BungalowExperts.nl is in geen enkel geval schadevergoeding verschuldigd of aansprakelijk voor reeds door u gemaakte kosten, zoals busreis, bootovertocht etc.

Betaling aan het vakantiepark

U betaalt alle kosten van uw reservering aan het vakantiepark. U ontvangt van het park een factuur met de betalingsvoorwaarden. Afhankelijk van het moment van boeken en de betalingsvoorwaarden van het park is dit vooraf via de bank of bij aankomst op het park.

Het kan zijn dat het vakantiepark van uw keuze een waarborgsom voor de accommodatie vraagt. De waarborgsom kan worden opgenomen in de factuur van het park of bij aankomst gevraagd worden d.m.v. eenmalige machtiging of contante betaling. De informatie over de waarborgsom staat aangegeven bij de beschrijving van het vakantiepark.

BungalowExperts.nl bemiddelt uitsluitend in het tot stand komen van de reservering. U gaat een rechtstreekse overeenkomst met het vakantiepark aan. Dit betekent wanneer het park failliet gaat of door andere redenen niet aan haar verplichtingen kan voldoen BungalowExperts.nl  reeds gedane (aan)betalingen aan het park niet vergoedt.

Annuleren

Indien u uw reservering moet annuleren kunt u contact opnemen met BungalowExperts.nl via telefoonnummer 088 – 12 62 010 of info@bungalowexperts.nl met duidelijke vermelding van uw reserveringsnummer, uw naam, adresgegevens en reden van annulering.

BungalowExperts.nl geeft uw annulering door aan het park. Het park zal in de meeste gevallen annuleringskosten in rekening brengen. De hoogte van het verschuldigde bedrag is afhankelijk van het termijn waarop u annuleert. De annuleringsvoorwaarden staan aangegeven bij de beschrijving van het vakantiepark.

Informatie

De informatie die BungalowExperts.nl verstrekt is gebaseerd op de informatie die wij van de  vakantieparken ontvangen. BungalowExperts.nl besteedt veel aandacht en zorg aan het aanbieden van haar diensten. De informatie op de website wordt zo spoedig mogelijk na ontvangst van aanvullende informatie van het vakantiepark bijgewerkt. BungalowExperts.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van foutieve of onvolledige informatie. proberen zoveel mogelijk de informatie te controleren maar kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke fout dan ook in de geleverde informatie vanuit de vakantieparken en parkaccommodaties. Daarnaast zijn vergissingen en foutieve weergave van prijzen niet bindend, ook niet wanneer u al een definitieve reserveringsbevestiging heeft ontvangen.

Privacy

BungalowExperts.nl respecteert en beschermt uw privacy. U kunt hier meer over lezen onder Privacy.

Herroepingsrecht

BungalowExperts.nl wijst u erop dat reserveringen die u maakt wettelijk definitief zijn. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op diensten waarbij een reservering van toepassing is, zoals de huur van een accommodatie. Er geldt dus geen bedenktermijn.

Klachten

Wij adviseren uw klachten over uw accommodatie of het vakantiepark ter plaatse te melden zodat het vakantiepark in staat wordt gesteld uw klacht te verhelpen en u verder kunt genieten van uw vakantie.

BungalowExperts.nl kan, indien nodig, optreden als bemiddelaar en is niet verantwoordelijk voor klachten of problemen tijdens het verblijf. Natuurlijk willen wij er alles aan doen om te zorgen dat uw verblijf voldoet aan uw verwachtingen. Wanneer u van mening bent dat uw klacht door het vakantiepark niet voldoende is verholpen kunt u tot 2 weken na thuiskomst uw klacht aan ons toesturen. Wij zullen contact opnemen met het vakantiepark. Klachten die ter plaatse niet zijn gemeld nemen wij niet in behandeling.

BungalowExperts.nl wil het u zo gemakkelijk mogelijk maken een bungalowvakantie te boeken. Mocht er ondanks onze inspanningen toch wat mis zijn gegaan dan horen wij dat natuurlijk graag. U kunt uw opmerkingen of aanbevelingen sturen naar info@bungalowexperts.nl. Uw melding wordt binnen 2 werkdagen in behandeling genomen en wij streven naar afhandeling binnen 14 dagen.  

Overige bepalingen

BungalowExperts.nl behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie de voorwaarden waaronder deze website wordt aangeboden te wijzigen.