Menu

Vakantiehuisje Drenthe

Voor echte natuurliefhebbers is Drenthe de ideale plek. Drenthe staat bekend om de mooie uitgestreken weides, heide met schapen en mooie bloemenvelden. Ideaal voor prachtige wandelingen en mooie fietstochten. Niet alleen voor liefhebbers van de natuur is Drenthe geschikt, ook voor mensen die houden van andere activiteiten. Drenthe wordt namelijk ook gekenmerkt door de hunebedden, de gezellige steden en brinkdorpen.

Fietsen & wandelen

Of u nou met een route wandelt of fietst of niet, u zult altijd een mooie omgeving tegen komen. De paarse bloemen op de heide van Doldersummerveld of de wilde bossen zijn zeker aanraders voor wandelroutes en fietstochten. Er zijn verschillende natuurparken waar u terecht kunt voor andere mooie wandelingen en fietstochten. Spot bijvoorbeeld wilde beesten in Bouwersveld en Koelingsveld. U kunt er ook een dag op uit om één van de nationale parken in Drenthe te ontdekken, bijvoorbeeld Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en de Drentsche Aa. Dit kan zowel op de voet als met de fiets.

Mooie wandel- & fietsttochten

Dagje uit in Drenthe

In Drenthe is ontzettend veel te bekijken. Er is veel kunst, geschiedenis en cultuur. Bekijk bijvoorbeeld eens de ontzettend grote hunebedden. Voor een indrukwekkende dag uit kunt u naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Deze plek maakt met haar geschiedenis ontzettend veel indruk op jong en oud. In het Drents Museum in Assen vindt u mooie kunst, tentoonstellingen en geschiedenis. 

Wilt u iets doen met de kinderen? Ga naar Wildlands Adventure Zoo voor een ontzettend leuke dag waar iedereen veel leert over de natuur. Kinderen vinden het ook erg leuk om naar de Schapenkooi te gaan. Hier zijn in de lente vaak lammetjes te zien. Andere leuke uitjes zijn: Plopsa Indoor Coevorden, attractiepark Drouwenerzand en het Sprookjeshof in Zuidlaren.

Bekijk wat er te doen is in de periode dat u naar Drenthe gaat:

Agenda

 

Vakantiehuisje DrentheVakantiehuisje Drenthe

U kunt optimaal genieten van Drenthe in één van onze vakantiehuisjes in Drenthe. Bungalowexperts biedt gezellige en mooie bungalows aan op de leukste vakantieparken in Drenthe. Er zijn zowel grote vakantieparken met veel fataliteiten als kleinschalige gezellige vakantieparken aanwezig in Drenthe. Hierdoor is er voor iedereen iets te vinden. Bekijk het aanbod van Bungalowexperts en boek een heerlijke vakantie naar Drenthe!

Vakantiehuisje Drenthe

Bungalowexperts

Wij helpen u graag verder wanneer u een vraag heeft!

Wellicht staat u vraag al in de Top 10 van vragen en ander zijn wij op alle werkdagen beschikbaar van 9.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 088 - 12 62 010

Contact